BURKOLATOK

Burkolataink között megtalálható minden igénynek megfelelő: a praktikustól az exklúzívig, a klasszikustól a legújabb trendekig. Kínálatunkban szerepel magyar, lengyel, olasz, és spanyol gyártmányú csempe, padlólap és dekor is.

SEGÉDANYAGOK

A fürdőszoba kialakításánál nem csak a választott burkolatra, annak színvilágára, hanem a megfelelő burkolási segédanyagok kiválasztására is nagy figyelmet kell fordítani, hiszen lakásunk egyik leglátogatottabb helyiségéről van szó!

A Csempediszkont Kft. professzionális burkolási segédanyagokat (ragasztókat, fugázó-, és tömítő anyagokat, szigeteléseket, aljzatkiegyenlítőket, stb) is kínál – nagy választékban és kiváló minőségben!

SZANITEREK

A szaniterek csoportja széles és sokoldalú, de felhasználásuk szempontjából az alábbi termékeket soroltuk ide: porcelán vagy mümárvány mosdók, bidék, wc csészék, wc tartályok, öblítőszelepek.

KÁDAK, ZUHANYKABINOK

A fürdőszoba stílusa mellett az egyéni szokások is nagyban meghatározzák a választott darabot.

Relaxáló fürdő, vagy csak egy gyors zuhany? A megoldások száma végtelen, itt bepillanthat a lehetőségekbe. Amennyiben segítségre van szüksége, keresse kollégáinkat.

CSAPTELEPEK

A konyha és a fürdőszoba stílusához illő csaptelep megtalálása nem lehetetlen feladat. A csapok kiválasztásakor a megjelenés mellett a műszaki tartalom és a tartósság is kiemelt fontosságú.

BÚTOROK, KIEGÉSZÍTŐK

Ezen termékek felszerelése az utolsó simítás egy fürdőszobában, általuk lesz teljes a dizájn.

Színek és formák széles választéka segíti még egyedibbé varázsolni a teret.